Don en Ad leggen een verkeersovertreding vast van een wel heel lekker jong mokkeltje en dreigen naar de politie te gaan! Dit lekkere grietje wil natuurlijk vrijuit, maar het is een kwestie van geven en NEMEN! Met veel plezier laat ze zich vrijneuken en krijgt ze een witte handtekening mee wegens goed gedrag. Wat een sletje!  
 
   
   


  Als Don en Ad moeten pissen vinden ze het perfecte slachtoffer! Dit keer het 18-jarige zwarte smikkeltje Conchita die haar kost verdient als toiletjuf. Wanneer ze haar i.p.v. 20 cent 20 eurootjes bieden gaat ze snel overstag. Met een ondeugende lach laat ze haar strakke lichaampje bodypainten met zijn witte zaad!  
 
   
   


  Don en Ad zijn op zoek naar lekkere meid met grote tieten. Dan komen ze de droevige 19-jarige Ti(et)jana tegen met haar dode vogeltje. Voor een flinke smak geld laat ze zich al snel opvrolijken! Een nieuwe vogel hoeft ze niet, maar een stevige beurt doet wonderen bij deze snol. Wat een bowlingballen heeft dit sletje!  
 
   
   


  Vandaag de ultieme test van Don en Ad. In een gestolen limo met daarin "Dutch Diesel" willen ze bewijzen dat elke vrouw seks wil hebben met een grote ster. Volledig gratis wil de 19-jarige groupie Chyla zich door haar idool laten afneuken en onderblaffen voor de camera. Waarom zijn we hier niet eerder opgekomen?  
 
   
   


  Don en Ad zijn op een beurs geweest in Utrecht en lopen zwaar naar de klote over straat. In de verte zien ze een meisje dat een tas pikt. Ze blijkt haar eigen tas terug te halen en is blij met de hulp. Als dank is ze bereid om even mee te gaan naar de studio om zich in haar keeltje en strakke kutje te laten neuken. Wat lief!  
 
   
   


  Don en Ad zijn de weg en hun auto kwijt omdat ze nog niet hadden begrepen dat je niet mag drinken tijdens het rijden. Langs het spoor komen ze Cecil tegen, een lekker tienertje die ook een beetje verdwaald is. Op zoek naar het station halen onze boys haar over om mee te gaan naar de studio voor een \'diepte\' interview.  
 
   
   


  Ad heeft weer eens te veel gezopen en is de volgende dag goed beroerd. Op weg naar de snackbar komt hij een lekker jong chickie tegen die een beetje sip is omdat ze net al haar geld in de gokkast heeft gegooid en zelfs geld van haar moeder. Ad wil haar best helpen dat geld terug te verdienen. "Kom jij maar even mee!"  
 
   
   


  Sandra komt collecteren voor honden bij Ad aan de deur. Nou wil Ad best wat in haar gleufje stoppen, maar daar moet wel wat tegenover staan! Het sletje is een beetje verlegen, want ze heeft pas 1 vriendje gehad. Voor (op z\'n) hondjes moet ze toch wat over hebben! Ad blijft meer bieden tot het sletje overstag gaat!  
 
   
   


  Ad wordt gebeld door Sofia die een tijdje terug een filmpje heeft gemaakt. Haar vriendin heeft het uitgemaakt omdat ze het filmpje op internet heeft gezien. Ze verlangt sowieso stiekem naar een pik maar dit is echt de druppel. Don en Ad willen best 150 euro betalen om deze superlekkere tiener uit de kast te laten komen!  
 
   
   


  Wat is dit!? Staat er zomaar een lekker tienertje foto\'s te maken van de studio\'s van Don en Ad. Het meisje is bezig met een opdracht voor school. Als Ad haar mee vraagt naar de studio komt ze meteen. Daar blijkt dat ze bekend is met Don en Ad en dat ze best wat wil bijverdienen. Wat een vreselijk goedkoop, geil sletje!  
 
   
   


  De 19-jarige Debby heeft de auto van haar vader \'geleend\'. Met gebrek aan rijbewijs parkeert ze de auto echter direct tegen een paal. Don en Ad schieten te hulp, gelukkig heeft dit lekkertje zelf geen schade! Maar hoe nu de schade van de auto te vergoeden? Don en Ad hebben de oplossing, meteen goed tegen hoofdpijn!  
 
   
   


  Het was even zoeken, maar gelukkig lopen Don en Ad Mel tegen het lijf die net haar eerste rijles heeft gehad. Rijlessen zijn duur! Maar uiteraard willen onze boys deze tiener best sponsoren. Tien rijlessen voor een geil ritje! Daar heeft deze geile chick helemaal geen problemen mee. Hop, de eerste versnelling in dan maar!  
 
   
   


  Hoera! Zomer in Nederland! Don en Ad zijn toch op pad en komen op een speelplaats Sofia tegen. Ze verveelt zich want haar vrienden zijn op vakantie en ze heeft geen geld om iets leuks te doen. Don en Ad bieden haar 50 euro voor een interview. Maar zo\'n lekker tienertje kan natuurlijk nog veel meer verdienen...  
 
   
   


  In de supermarkt lopen we de mooie donkere Rochelle tegen het lijf. Dit grietje is net 18 geworden en is drank aan het inslaan voor haar "Sweet 18 Party". Als geen ander weten Don en Ad hoe duur drank is en bieden haar de kans het feest op hun kosten te geven... MAAR DAAR MOET JE WEL WAT VOOR DOEN!  
 
   
   


  Wat een pech! Don en Ad hadden dit weekend een leuke chick gescoord die naar de studio zou komen voor het bekende interview. Wat doet het sletje? Stuurt een SMS dat ze ziek is. Hup de auto in en naar Schiphol, kijken of er nog een leuke toeristen tiener te scoren valt! Oei, deze is wel heel erg lekker!  
 
   
   


  Op het strand van Zandvoort komen we Chanella tegen. Het grietje zit in spanning te wachten of ze geslaagd is. Don en Ad nodigen de tiener uit in de studio om een mooie bonus te verdienen. Wat een ongelooflijk geil exotisch meisje is dit! Zie haar genieten als de dikke pik tot achterin haar keeltje verdwijnt!  
 
   
   


  Op een winkelstraat in Breda lopen Don en Ad hartsvriendinnen Vienna en Melizza tegen het lijf. Volgens Don en Ad hebben de meiden iets teveel interesse in de komkommers. Snel mee naar de Don en Ad studio om eens wat fruit in jullie pruimpjes te steken. Vienna blijkt nog maagd te zijn. Oei. Mogen wij de eerste zijn?  
 
   
   


  Don en Ad hebben van een fan een auto geleend. Snel gaan de "heren" op pad om te kijken hoe snel je met zo\'n sportwagen een chick scoort. Op straat spreken ze tienertje Isabel aan. De auto lijkt haar niets te doen maar Euro\'s verdienen met seks, daar is ze wel voor te porren! Hup mee naar onze studio dan!  
 
   
   


  Don en Ad zijn lui en duiken achter het station om een tienerhoertje op te pikken. Al snel staat een woedende pooier naast ons om te checken wat we bij zijn meisje doen. Na een paar rake klappen is hij afgekoeld en bereid ons voorstel aan te horen. Zin om dat jonge teefje voor onze camera af te neuken?  
 
   
   


  In de stad komen Don en Ad Angela tegen! Het wicht loopt met 3 tassen om haar nek en kijkt nogal boos! Met trillende stem vertelt ze dat ze haar vriend heeft betrapt door op zijn GSM een filmpje te vinden van hem terwijl hij met haar oudere zus neukt! Oei een gekwetste tiener! Zin om mee te gaan naar de studio?  
 
   
   


  Midden op de kermis in Haarlem stoppen Don en Ad en stappen uit de auto op zoek naar een lekkere tiener die mee mag naar de studio. Beverly komt net uit de botsauto\'s en is nog niet genoeg door elkaar geschud vandaag. In de studio blijkt ze echter zeer trouw aan haar vriendje. Zeer trouw? Nou een beetje dan!  
 
   
   


  Don en Ad hebben een geweldig feestje gehad en komen de volgende dag terug om de troep op te laten ruimen! Totaal van de kaart zien ze een blond meisje achter de bank liggen. De tiener blijkt zich tegoed te hebben gedaan aan allerlei soorten drank en drugs. Oei! Zin om iets geils te doen in ruil voor een taxi ritje?  
 
   
   


  Nu de blonde Kristina overstag was gegaan vonden Don en Ad het ook tijd haar vriendinnetje eens voor de Leeuwen te werpen. Ze zeurde een beetje over het feit dat ze een vriendje had, maar na een paar glaasjes drank wilde ze maar 1 ding! Een dikke pik diep in haar kleine strakke sneetje. Wat een geil teefje!  
 
   
   


  In Volendam komen Don en Ad 2 lieve toeristen tegen! De meisjes hadden al even van onze lokale gewoontjes (Joint) geprobeerd en waren flink giechelig! Hup mee naar de Don en Ad studio. Voor 200 euro wil het meisje meespelen in een seksfilm! Talentvol! Dit sletje is gemaakt om geile seks mee te hebben!  
 
   
   


  Geniet mee van de grootste uitdaging waar Don en Ad ooit voor hebben gestaan. Bij een kerkje in een zwarte kousen gemeenschap liepen we Stephanie tegen het lijf. Deze aparte meid kwam net uit de kerk. Ze vertelde ons als maagd het huwelijk in te willen en absoluut niet mee te willen werken. Wat nu?  
 
   
   


  Don en Ad kregen een mail van Jean-Pierre uit Maaseik. Deze gast heeft een 18-jarige krantenbezorgster op wie hij vreselijk geilt. Don en Ad in de auto naar Limburg op het sletje eens uit te nodigen mee te gaan naar de studio. Het leek een kansloze missie maar al snel glijdt de grote pik waanzinnig diep haar strakke lijfje in!  
 
   
   


  Op de WC van een kroeg in Amsterdam komen Don en Ad de 19-jarige Natasja tegen. Ze betrappen haar terwijl ze net haar "neusje aan het poederen is". Ze is doodsbang dat Don en Ad de eigenaar die een vriend is van haar familie vertellen over wat ze aan het doen was. Nou zo zijn Don en Ad niet! Neuken misschien?  
 
   
   


  Na een super heftige nacht stappen komen Don en Ad bij een eettentje de Duitse Sara tegen! Dit stoere Duitse sletje is boos dat ze bestolen is. In het kader van de goede relatie tussen Don en Ad en onze Oosterburen moet deze Duitse slet bruut afgeneukt worden! Zal het teefje talent hebben?  
 
   
   


  Don en Ad vinden op straat een dagboek. Gelukkig staat er een adres in zodat ze hem terug kunnen brengen. Het dagboek staat vol met de diepste geheimen van een 19-jarig meisje! Eens kijken of het meisje in het echt net zo geil is als op papier! Niet te geloven! Dit spuitkuikentje is pikverslaafd!  
 
   
   


  Wat doe je? Het is bijna kerst en dit jaar weer geen tijd voor Don en Ad om op familiebezoek te gaan! Dus HUP naar de bloemenzaak om tienertje Pam te bezoeken. Tussen het bloemen verkopen door heeft ze vast wel even tijd voor een kleine bijverdienste! Dat durft dit kleine bloedgeile sletje toch wel?  
 
   
   


  Giechel giechel..... Natuurlijk luisteren we naar onze fans! Om precies te zijn hebben we 471 mailtjes ontvangen of we nog een keer een filmpje wilde maken met het meisje uit aflevering 40. Geniet mee als Don en Ad het geile teefje nog een keer helemaal gek laten neuken! Zal ze nog een keer over te halen zijn?  
 
   
   


  Ook porno makers hebben het soms niet makkelijk. Vandaag was het kutweer en er was geen mens op straat! Net toen we het gingen opgeven besloten we een snackje te bestellen. Deze snack werd gebracht door een superlekker stoer 18-jarig gothic meisje! Zou zij misschien zin hebben om iets bij te verdienen?  
 
   
   


  Bij een bekende hangplek troffen we een stoere lekkere chick aan. Ze heet Daphne en ze bleek Don en Ad te kennen. Stoer vertelde ze dat ze best wel mee durfte te doen. We moesten alleen een leuke jongen voor haar zoeken. Zal dit meisje ook brutaal genoeg zijn als we een pik voor haar kleine mondje houden?  
 
   
   


  Bij een groot wooncentrum in Nederland zijn er elke woensdag zulke spectaculaire aanbiedingen dat jonge grieten vaak op pad gaan voor wat leuk spul! Nou dat gingen Don en Ad ook. Tussen al dat leuke spul viel Ylena een lekker 19-jarig dellerig grietje ons op! Het koste behoorlijk wat moeite haar te overtuigen!  
 
   
   


  Van haar ex-vriendje kregen we het msn adres van de 18-jarige Faith. Dit meisje moesten we echt voor de camera zien te trekken. Via de msn lieten we haar alvast wat spannende dingen doen. Nu kijken of we dat geile tiener porno lichaampje ook voor de camera in aktie kunnen krijgen! Wat een sletje!  
 
   
   


  Don en Ad kwamen na een nachtje stappen in Friesland aan bij een skate park aan waar skater girl Roos druk aan het oefenen was. Snel keken Don en Ad elkaar aan en waren beide heel nieuwsgierig. Zou een skate meisje mee willen doen en hoe zou ze zich houden onder het geweld van een echte porno acteur??  
 
   
   


  Don en Ad proberen zo nu en dan de grenzen eens een beetje te verleggen en zijn vandaag op zoek naar een sletje in het wonderschone Antwerpen. Op straat zagen we de 18-jarige hippie Fancy zitten. Het blonde teefje ging graag mee naar onze studio. Nu maar kijken of ze de rest van de uitdaging ook kan vervullen!  
 
   
   


  In het centrum van Wageningen liepen we dit lieve blonde meisje tegen het lijf. Ze weigerde ons haar naam te noemen maar wilde wel meekomen naar de studio. In de studio liet ze duidelijk merken een klein geil teefje te zijn die in ruil voor een beetje aandacht alles voor ons wilde doen! Wat een super talentje!  
 
   
   


  Don en Ad kregen een veel tips binnen over dit 19-jarige tienerhoertje dat werkt achter het station in Maastricht. Met haar moesten we eens een film maken. Dit kleine teefje was de lange reis zeker waard. Geniet mee als ze haar nymfomane kunstjes vertoond en zich voor de camera ongelooflijk laat afneuken!  
 
   
   


  Hoera het circus is in de stad. Clowns, goochelaars het blijft toch magie! Don en Ad zouden zichzelf niet zijn als zij nou net weer die mooie achterhoekse tienerslet zouden treffen die voor de giraffen zorgt! Zal dit kleine tienerteefje bereidt zijn voor een bundeltjes Euros het nieuwste Don en Ad sletje te worden?  
 
   
   


  Don en Ad hebben in hartje Den Haag een studio ingericht en gaan op zoek naar de geilste tienertjes uit deze stad. Binnen 10 minuten komen ze Suzanna tegen die pech heeft met haar fiets! Don en Ad hebben een geweldige deal! Wij maken je fiets klaar en dan doen jij hetzelfde met deze snoeiharde Haagse lul!  
 
   
   


  Als Don en Ad een vakantie vriendinnetje naar Schiphol terugbrengen komen ze Patricia tegen. Dit 18-jarige meisje blijkt een topmodel die op de catwalk heeft gelopen voor alle grote design labels. Nu zijn wij toch heel benieuwd hoe zo\'n sletje zich omhoog heeft weten te zuigen! Zin om mee te gaan naar de studio?  
 
   
   


  Rij je lekker door het Noord-Hollandse land kom je in de auto naast je dit meisje tegen! Het geile ding zat lekker te flirten dus Don en Ad moesten even stoppen om haar wat beter te leren kennen. Ze bleek op zoek te zijn naar een kamer! Misschien nog wat extra geld nodig voor de borg lekker geil jong sletje van me??  
 
   
   


  We krijgen wekelijks mailtjes of we eens wat Niet-Hollandse tienertjes willen testen dus zijn we maar eens op Schiphol gaan kijken. Ellen stond daar op het punt van vertrekken maar had nog wel even een uurtje te doden. Damned! Jullie hebben gelijk! Buitenlandse meisjes kunnen ook vreselijk geil en hard neuken!  
 
   
   


  Piep piep.... Op de mobiele telefoon van Don kwam een geheimzinnige SMS binnen. Iets over een verloren weddenschap en een ontmoeting op het station. In onze Hummer gingen we op onderzoek uit. Via haar telefoon wisten we Lola te achterhalen. Een mooi jong hoerig tienermeisje in geldnood! It\'s too fucking easy!  
 
   
   


  Op straat liepen we de verlegen 18-jarige Christina tegen het lijf. Het sletje was bij de dokter geweest en wilde daar in de studio van Don en Ad best meer over vertellen. Ze bleek nogal een wild leventje te leiden. Zou ze het misschien ook lekker vinden om zich een keertje voor geld te laten pakken? Kleine tienerslet!  
 
   
   


  We kregen een tip over een bloedgeile tiener met de naam Sarah die als vrijwilligster bij een kinderboerderij op de Veluwe zou werken. We hadden het sletje al snel gevonden en namen haar mee naar onze studio. Zou dit jonge blonde meisje zich voor een stapeltje Euros willen laten neuken?  
 
   
   


  Langs de snelweg zagen we tiener Laura lopen. Met dikke rode ogen van het huilen bekende ze stotterend dat ze door haar vader met drugs betrapt was en nu op straat was geflikkerd. Don en Ad willen Laura wel even meenemen naar de studio waar het tijd wordt dat dit arme wicht wat warms binnen krijgt!  
 
   
   


  Een piepklein Japans toeristen meisje is de hele bus kwijt als ze op excursie zijn in Haarlem. Ze kan de weg naar het hotel niet meer vinden. Wij bieden haar aan haar klasgenoten te gaan zoeken. Zijn ze soms in de studio\'s? We gaan eens kijken of ze haar taxiritje kan terugverdienen?  
 
   
   


  Brutaal meisje stapt op de auto van Don en Ad af. Zonder te vragen begint het lekkere jonge domme sletje de ramen van de Hummer te wassen. Als dit sletje zo graag een centje bij wil verdienen kan ze beter even meekomen naar de studio. Heb jij weleens een pik in je mondje gehad sletje? Noem ons je prijs! NU!  
 
   
   


  In een oude school in Friesland wonen tegenwoordig asielzoekers. Toen wij er langs reden zagen we tiener Fatma die met haar vader sneeuwballen aan het gooien was. We gaven haar vader 50 euro om zijn dochter even mee te nemen naar de studio. Even kijken of het sletje zelf ook nog een centje bij wil verdienen!  
 
   
   


  Luna kwamen we tegen op weg naar de supermarkt, Ze ging lege flessen inleveren om sigaretten te kunnen kopen. Hoe makkelijk wil je het Don en Ad maken? Snel dit 19-jarige sletje mee naar de studio om haar de kans te geven serieus wat euros te verdienen! Kijk het onervaren sletje eens genieten!  
 
   
   


  Op een bekende plek voor hangjongeren in Zwanenburg gaan Don en Ad op zoek naar een lekker brutaal jong sletje. Al snel kwamen we Brigit tegen die ff relaxed een jointje stond te roken. Natuurlijk had het niet te slimme meisje wel even zin om mee te gaan naar de studio. Zin om een beetje zakgeld bij te verdienen??  
 
   
   


  Don en Ad zochten een au-pair. Een van de eerste sollicitanten was de Duitse Sandra. Even schrok het jonge meisje toen het geadopteerde kind van Don en Ad een 32-jarige groot geschapen stud was die wel hele stoute dingen met de au-pair wilde doen. Voor welk bedrag zou dit Duitse sletje overstag gaan?  
 
   
   


  Tijd voor frisse kutjes, dus Don en Ad gingen aan de deur staan bij een middelbare school. Na een half uurtje wachten zagen we kakmeisje Lucy lopen. Dit geile kleine sletje was duidelijk aan het spijbelen en moest even mee naar de studio. Zou dit kinderen voor kinderen sletje ook voor geld haar keeltje willen laten smeren?  
 
   
   


  Op pad in Antwerpen vonden we in een steeg een meisje dat met een hand in haar broek met een knaap stond te tongen. Dit sletje moest mee naar de studio! Daar wisten we haar zo gek te maken dat ze zich voor 500 euro voor de eerste keer door de knaap wilde laten neuken! Wat zou zijn vriendin hiervan zeggen?  
 
   
   


  Hoewel Don en Ad er niet van houden zichzelf te herhalen konden we deze wens niet laten lopen. Elke dag een mailbox vol aanvragen of we alsjeblieft nog een film van Mendy wilde maken. Mendy had er wel zin in en besloot met haar verzekeringsagent voor het oog van de camera nog een geile film te maken!  
 
   
   


  De bloedmooie jonge Sarah zagen we staan bij een pin-automaat in de stad. Ze was boos omdat de machine haar kaart had opgegeten. Wij wilde haar wel de kans geven wat euros te verdienen om haar verblijf in Nederland wat te verlengen. Kokhalzend werkt het sletje zich suf om de dikke lul van onze stud te verwerken.  
 
   
   


  Mendy was aan het werken bij haar Opa op de boerderij toen we haar zagen staan. Haar moesten we gewoon hebben! Eenmaal in de studio hadden we echt de grootste moeite om haar een beetje los te krijgen. Maar zodra de eerste vinger in haar kutje gleed kwam ze los en liet zich dan ook helemaal gaan!  
 
   
   


  Na een nacht stappen vinden we Ashley die bezopen in de goot ligt. Natuurlijk helpen we haar een handje en nemen haar mee naar de studio. Voor Euros wil ze wil in een geil filmpje spelen. Als ze vertelt dat ze nog nooit anaal geneukt is wagen we onze kans. Geniet mee van dit jonge grietje haar eerste anale ervaring.  
 
   
   


  Te huur in centrum Utrecht een mooie studentenkamer. Vanwege de samenstelling van het huis gaat onze voorkeur uit naar een vrouwelijke bewoonster! Kijk! Hier komen dus echt jonge meisjes op af als vliegen op stroop. De eerste is Yasie die de kamer wel heel graag wilde hebben. Even kijken of ze geschikt is!  
 
   
   


  Op zondag gaan tieners op de Veluwe vaak naar het zwembad. Carmen stapte net op de fiets en wilde wel even mee naar de studio waar ze tegen betaling wat geils voor onze camera wilde doen. In een gekke bui boden we haar 200 euro extra als we haar ANALE ontmaagding mochten filmen? Zou dit ook lukken??  
 
   
   


  Op zoek naar een bloedgeil jong meisje vonden we Kathleen die langs de waterkant met haar pappa zat te vissen. We lokten haar mee naar onze studio en boden haar 150 euro om zich eens lekker te laten neuken. Als we haar vader niets zouden vertellen wilde Kathleen heel graag met ons bloedgeile opdrachtje meewerken!  
 
   
   


  Op een warme zomerdag gaan Don en Ad naar een recreatiegebied in het midden van het land en vinden een meisje met een super strak geil lichaampje. Ze is bereid om mee te gaan en krijgt een twinkeling in haar oogjes als we haar 150 euro bieden om zich voor de camera keihard te laten neuken. Wat een sletje is dit.  
 
   
   


  Betrapt! Als we in Amsterdam op zoek gaan naar strakke tienersletjes betrappen we een jonge zakkenrolster op het heterdaad. Ze maakt deel uit van een Russische bende die toeristen probeert te bestelen. Nu maakt ze deel uit van het selecte Don en Ad sperma genootschap.  
 
   
   


  Op het Centraal Station zien Don en Ad een mooi jong Vlaams meisje zitten. Het meisje is bereid om een poging te doen om haar vakantie in Holland weer helemaal terug te verdienen. Maar heeft ze wel enig idee wat haar te wachten staat?  
 
   
   


  Op een bekende hangplaats voor jongeren zien Don en Ad de brutale 18-jarige Lieke zitten. Ze lokken het meisje mee naar de studio en laten haar voor 150 euro door een groot geschapen kerel voor de eerste keer voor de camera neuken. Dit grietje is er absoluut niet vies van!  
 
   
   


  Tieners met rode haren dat zijn pas echte hoeren. Dit sletje wist de prijs pas echt goed op te drijven. Tot 1000 euro bleef ze NEE zeggen maar toen de mannen 2000 euro voor haar uitvouwden kon ze niet meer weigeren. Nu nog zorgen dat de kerels waar voor hun euros krijgen.  
 
   
   


  Geld bieden was bij dit tienerhoertje totaal niet nodig. Als de mannen laten blijken dat ze wel meer willen dan alleen even kletsen is ze direct enthousiast en laat zien dat ze tegelijk twee pikken tegelijk af kan zuigen! Bekijk de hele film om al haar kunstjes te zien.  
 
   
   


  Stiknerveus was dit mooie tienersletje. Ze wilde maar niet loskomen ondanks de 500 euro die ze geboden kreeg. Een van de mannen pakt een grote vibrator uit zijn tas en zodra deze in haar krappe schede verdwijnt begint ze te rillen en smeekt bijna of ze haar hard willen neuken.  
 
   
   


  Chantal heeft nog heel weinig sexuele ervaring en is pas 1x in haar leven gevingerd. Nu krijgt ze 300 euro geboden om haar maagdelijkheid te verliezen. Gretig gaat het kleine geile sletje akkoord en krijgt direct twee harde piemels in haar ranke lijfje te verwerken.  
 
   
   


  18 Jaar en nu al de perfecte tieten. Wat een porno lichaampje heeft dit geile sletje. Zodra een van de mannen een vinger in haar sneetje stopt begint Alina te rillen en smeekt of de twee mannen haar willen pakken. Hoe harder ze haar neuken hoe wilder ze begint te sidderen.  
 
   
   


  Sommige meisjes zijn gewoon bruut geil en dat zie je ook meteen als je ze in de ogen kijkt. Misha is zo\'n meisje. Als bonus krijgt ze 100 euro maar voor niks had ze het ook gedaan. Kijk haar kronkelen als ze de enorme pik in haar gaatjes krijgt.  
 
   
   


  Geil jong sletje zit nog onder de puistjes maar weet toch al heel goed wat ze wil. Er is een super feest in de disco en ze heeft geld nodig. Met het schaamrood op haar kaken vraagt ze 150 euro om zich voor de camera te laten neuken.  
 
   
   


  Dit ongelooflijk mooie grietje werd op een parkeerplaats voor Truckers aangesproken en nam genoegen met 50 dollar om zich mee te laten lokken. Als een van de mannen haar lekker begint te vingeren kronkelt ze van genot en vergeet extra dollars te vragen om zich door de twee mannen te laten neuken.  
 
   
   


  Brutaal jong sletje speelt stiekem een beetje de hoer om haar dure kledingverslaving te kunnen betalen. Ze krijgt 200 Euro om mee te gaan naar het hotel en zich door twee pikken tegelijk gek te laten neuken. Het supergeile sletje komt schreeuwend klaar als ze tegelijk met twee man bezig is.  
 
   
   


  De onschuldige 19-jarige Varushka hangt een beetje rond in de speeltuin als ze wordt aangesproken. Voor 100 Euro gaat ze met twee mannen mee naar een hotel in de stad. In het begin is dit mooie grietje nog een beetje verlegen, maar als de mannen haar een beetje opwarmen komt ze helemaal los.  
 
   
   


  Soms zit alles mee en de dag dat we deze film gingen maken was zo een dag. We kwamen achter een flat in Utrecht dit meisje tegen. Ze had ruzie met haar ouders en was in een rebelse stemming. Toen we geld boden om een film te maken zat ze al in onze auto. Dit tienertje bleek echter aan 1 pik niet voldoende te hebben.  
 
   
   


Alle modellen zijn 18 jaar en ouder / All models are 18 years or above.
Copyright © 2018 Content licensed by legal owners.